GYIK

A telephely a Dombóvári út 1. szám alatt található. A bemutatóterem felöli bejárat a főúttal párhuzamos mellékútról érhető el a Szatmári gépészeti áruház mellett. Tehergépjárművel az Izzó utcai felöli bejáraton tudnak behajtani!
A Lamelló Kft. minőségi tömörfa bútorokat gyárt tölgy és diófából jobbára külföldi megrendelők részére Német és Olaszország, Ausztria, Anglia területére. Újra elkezdtünk saját termékeket fejleszteni és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a tömörfa bútorokat a hazai piacon is elérhetővé tegyük.
Országos szinten is egyedülálló módon dolgozunk – a teljes gyártási folyamatot a kezünkben tartjuk - nyers rönkből állítunk elő készterméket. Saját magunk szárítjuk, dolgozzuk fel a nyersanyagot, az öttengelyes lapmegmunkáló központokban a jelenleg elérhető legmagasabb szintű technológiát alkalmazzuk.
Vásárlás előtt minden esetben egy személyes konzultációt javaslunk. A honlapon csak korlátozott mennyiségű információ áll rendelkezésre. A helyszínen kedvező árú készletes bútorok közül válogathatnak, szakképzett kollégáink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére!
A gyártás megkezdése előtt 30% előleget szoktunk meghatározni.
A szállítási díjat minden esetben egyedileg kalkuláljuk figyelembe véve a gyűjtőfuvarokat és a távolságot.
Minden termékünkre két év teljes körű garanciát vállalunk.
Igen. Nemrégiben elindult saját webáruházunk, így A LAMELLO termékeket immáron a www.fabutorwebaruhaz.hu címen is megtalálja, sőt mi több, rögtön meg is rendelheti!

Nem találta a választ?

Írjon nekünk, vagy keressen fel minket!

Név: Lamello Kft. Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár Dombóvári út 1. Vállalkozói tevékenység megkezdése: 1993/03/01 Nyilvántartási szám: Cg.14-09-300484 Adószám: 11223717-2-14 Telefonszáma: +36 20 473 2443 Email cím: info@lamello.hu

Hívjon minket!

+36 20 473 2443

Írjon nekünk!

megrendeles@lamello.hu

Látogasson meg minket!

7400 Kaposvár
Dombóvári u. 1.

Termékeink

Az igazi fának illata van

A bútorkészítés minőségi követelménye a kiváló minőségű alapanyag, amelyet gondos szépérzékkel kell összeilleszteni, összeválogatni, majd szakszerűen, fizikai tulajdonságainak megfelelően, annak pontos ismeretében kezelni, ellenőrzött, minőségi anyagokkal.