Alea

Magas minőségű nappali és étkező bútorok tölgyfából.

Az ALEA-programunk a teljes nappali és az étkező bebútorozására kínál megoldást. Minden darabja gondosan válogatott és szárított tölgyfából készül.

A felületeket természetes olajjal kezeljük, aminek két színváltozata kapható: a színezékmentes natúr, és a világos hatású biankó. Az ALEA termékek konstrukcióját a robusztus felépítés és a megingathatatlan stabilitás jellemzi. Ez teszi szinte elnyűhetetlenné ezeket a bútorokat. Ugyanez jellemző a felületekre is, hiszen a tömörfa bútorok olajozása akár évenként – igen egyszerű módon, akár házilag is – megújítható. Egy ilyen kezelés után a felületek szinte teljesen megújulnak, a kisebb sérülések és a szennyeződések nyomtalanul eltüntethetők.

Az ALEA bútorokba a legmagasabb minőségű, javarészt német szerelvényeket építjük be. A fióksínekre a gyártók élethosszig tartó garanciát vállalnak. Minden ajtó és fiók csillapított záródású és finom működésű. A bővíthető asztalokba is csúcsminőségű alumínium sínrendszerek kerülnek, amiket így öröm lesz működtetni. Az I-re a pontot az érintő-kapcsolóval működtethető LED világításokkal lehet feltenni, amik opcióként rendelhetők a vitrines szekrényekhez.

 

 

The first thing which you will want is an article helper essay writing help for college students. There are an assortment of essay writing applications which can be found.

When you find that the current endeavors are becoming too hard for you, only ask us to compose newspaper for your benefit

You will certainly be thankful to us. We will produce a totally organized and very well researched newspaper for youpersonally. This will also help you in achieving high educational levels write my essay for me cheap and decreasing your tension. This write-up is going to reveal to you some of the techniques you need to complete in order to obtain fantastic grades on your work.

Katalógus letöltése

Szeretne többet megtudni a bútorcsaládról? Töltse le katalógusunkat, amivel részletesebb képet kap a bútorcsalád megoldásairól!

Katalógus letöltése

Kérjen ajánlatot!

Ha tetszik, írjon nekünk.

Ha bútorcsaládunk elnyerte teszését ne habozzon, írjon nekünk és kérjen ajánlatot. Nem kötelező, azonban lehetősége van arra, hogy az elemlistából előre kiválassza azokat a megoldásokat amik érdeklik Önt, de ezek megléte nélkül is elküldheti érdeklődését!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Hívjon minket!

+36 20 473 2443

Írjon nekünk!

megrendeles@lamello.hu

Látogasson meg minket!

7400 Kaposvár
Dombóvári u. 1.