Alea

Magas minőségű nappali és étkező bútorok tölgyfából.

Az ALEA-programunk a teljes nappali és az étkező bebútorozására kínál megoldást. Minden darabja gondosan válogatott és szárított tölgyfából készül.

A felületeket természetes olajjal kezeljük, aminek két színváltozata kapható: a színezékmentes natúr, és a világos hatású biankó. Az ALEA termékek konstrukcióját a robusztus felépítés és a megingathatatlan stabilitás jellemzi. Ez teszi szinte elnyűhetetlenné ezeket a bútorokat. Ugyanez jellemző a felületekre is, hiszen a tömörfa bútorok olajozása akár évenként – igen egyszerű módon, akár házilag is – megújítható. Egy ilyen kezelés után a felületek szinte teljesen megújulnak, a kisebb sérülések és a szennyeződések nyomtalanul eltüntethetők.

Az ALEA bútorokba a legmagasabb minőségű, javarészt német szerelvényeket építjük be. A fióksínekre a gyártók élethosszig tartó garanciát vállalnak. Minden ajtó és fiók csillapított záródású és finom működésű. A bővíthető asztalokba is csúcsminőségű alumínium sínrendszerek kerülnek, amiket így öröm lesz működtetni. Az I-re a pontot az érintő-kapcsolóval működtethető LED világításokkal lehet feltenni, amik opcióként rendelhetők a vitrines szekrényekhez.

Katalógus letöltése

Szeretne többet megtudni a bútorcsaládról? Töltse le katalógusunkat, amivel részletesebb képet kap a bútorcsalád megoldásairól!

Katalógus letöltése

Kérjen ajánlatot!

Ha tetszik, írjon nekünk.

Ha bútorcsaládunk elnyerte teszését ne habozzon, írjon nekünk és kérjen ajánlatot. Nem kötelező, azonban lehetősége van arra, hogy az elemlistából előre kiválassza azokat a megoldásokat amik érdeklik Önt, de ezek megléte nélkül is elküldheti érdeklődését!

Hívjon minket!

+36 20 473 2443

Írjon nekünk!

megrendeles@lamello.hu

Látogasson meg minket!

7400 Kaposvár
Dombóvári u. 1.