Európai Unió támogatása

A projekt megvalósítása során a beszerzett eszközök segítségével kialakított rendszer hozzájárul a társaságnál a szolgáltatás modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a környezeti fenntarthatóság javításához. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez, és a versenyképesség javításához.
A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A Lamello Kft. ezen beruházásának célja korszerű gépek üzembeállítása, miáltal jobb minőségű bútorokat tudunk gyártani elsősorban export piacra. A termelékenység lényegesen javul, ugyanakkor a megnövekedett mennyiségű bútoralkatrészek utómegmunkálása, illetve végkikészítése jelentős többletmunkaerő lekötését teszi lehetővé.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.) www.magzrt.hu
A projekt megvalósítási helye: 7400 Kaposvár, Dombóvári út.1., hrsz. 3616/6
A pályázat azonosító száma: GOP-2.1.1-10/A-2010-0833

A LAMELLO Faipari és Kereskedelmi Kft. (7400 Kaposvár, Dombóvári út.1.) a GOP-2.1.1-10/A-2010-0833 pályázat keretében „Faipari technológia fejlesztés a LAMELLO Kft.-nél”” címmel 6.412.400,- Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Customized writings have evolved to a trend in late past, by a very simple way to express a thought to a complete deal for ingenious projects. While many folks utilize these writings as being a way of expressing their inner beliefs or expressing write my paper for me imagination to a professional level, others proceed in for them to get personal motives such as expressing an idea or a goal to go after a specific course in everyday life span.

You affordable-papers.net need to ensure that you have all of the proper materials, including a newspaper to be submitted along with your composition, all prepared.